A Magyar Szó mezőgazdasági melléklete, a Magvető minden tavasszal élőújság-sorozatot indít, és gazdag nyereményjátékkal is kedveskedik olvasóinak. Az idén egy függesztett rövid tárcsa volt a fődíj.

Nagy az öröm a péterrévei Csányi családban, ők nyerték meg a Magyar Szó mezőgazdasági melléklete, a Magvető nyereményjátékának fődíját, a függesztett rövid tárcsát. Csányiéknak van egy kis földje, régi tárcsájuk már rá is szolgált a cserére. A legjobban talán mégsem ők, hanem a család legfiatalabb tagja örült a nyereménynek.

Csányi Ilona, Péterréve: „A hat éves unokám örült a legjobban, mert ő nagyon szeret a földekre kimenni az édesapjával, a nagytatájával, érdekli a traktor, minden. Minden játék csak traktor legyen, kombájn legyen vagy ilyesmi.”

Az adai Agromerkur már 13 éve főszponzora a sorsolásnak, az idei főnyereményt is ők ajánlották fel.

Király Zsolt, munkavezető, Agromerkur: „A Magvető egy nagyon olvasott lap, fontos szakmai dolgokról írnak benne, ezért tartjuk fontosnak, hogy a mi gépeinket is bemutassuk ezekben a lapokban.”

A főnyeremény átadására Péterrévére látogatott a Magyar Szó főszerkesztője, Varjú Márta és a Magvető szerkesztője, Varga Attila is.

Varga Attila, szerkesztő, Magvető: „Különös szerencsének tartom azt, hogy az idén a járvány ideje alatt is fönn tudtuk tartani olvasóink érdeklődését, és hogy egyáltalán megtudtuk szervezni a nyereményjátékot, hogy a borítékok el tudtak jutni szerkesztőségünkbe.”

A Magvető következő nyereményjátéka februárban kezdődik.

Forrás: Pannon RTV