A Falunkért Ifjúsági Csoport által szervezett aerobik edzéssorozat fő célkitűzése egy fittebb és egészségesebb Péterréve lehetőségének a megteremtése.

Péterrévén valamikor igen széleskörű sportolási lehetőségek sora volt elérhető. Azonban az utóbbi években nagyon visszaesett a rekreációs lehetőségek száma. Éppen ezért szeretnénk kicsit felrázni Péterrévét ezért egy ingyenes aerobik edzéssorozatot indítunk a nyáron. A program pályázati forrásból, Óbecse község támogatásával valósul meg.

Az edzésekre való igényt az is mutatja, hogy a péterrévei lakosok eddig a környező településekre járnak hasonló sportolási lehetőségekért. Ezért szerettük volna azt helyben is megszervezni. Megemlítenénk, hogy jelenleg településünkön működő sportegyesületek zömében, nincs női szakcsoport, így szerettük volna megteremteni a hölgyeknek is a lehetőséget a testmozgásra és rekreatív sporthoz. Azonban minden célcsoportot és korosztályt szeretnénk megszólítani, így bárkit szeretettel várunk az edzésekre amelyeket minden szerdán és szombaton 19 órától tartunk a péterrévei Samu Mihály ÁI tornatermében.

Az egészségbe fektetett idő és energia a közösség számára megtérülő egészséges polgárokat jelent, illetve a rendszeres testmozgás a közérzet javulását is elősegíti.