Valamivel több mint harminc péterrévei lakos, az elmúlt szombaton egy újabb munkaakción vett részt, ezúttal a „Jedinstvo“ Futball Klub stadionját és ennek környékét tették rendbe a helyiek.

A kismoholi strand, és a faluközpont rendezése után, ezen a munkaakción is az egység igazi példája mutatkozott meg, minden nemzedék közös akarata, hogy közös erővel rendbe tegyék azt a helyet, ahol a legfiatalabb péterréveiek szüleikkel, továbbá a sportolók és a rekreálók töltik szabadidejüket.

Az akciót a péterrévei Október 8. Helyi Közösség, valamint a Jedinstvo Futball Klub kezdeményezésére szervezték meg, a helyi önkormányzat, a Komunalac Közvállalat és a Tiszamente-Óbecse Kft   támogatásával. A helyi lakosok mellett, a stadion, valamint a játszótér munkaakciójában, segítséget nyújtott az Agropromet, a Tisza Földműves Szövetkezet, a Kecsege Horgászegyesület, valamint a Da Vinci Polgárok Egyesülete.

A péterréveiek következő munkaakcióját, ismét a kismoholi strandon szervezik meg, ezen a településen. Öltözőket terveznek felállítani, és  tusolókat felszerelni,  hogy a fürdőidény a Tisza mellett, minden látogató számára, még kellemesebb legyen.

Forrás: TV Óbecse